Dobrodošli u Flosalovu cvetnu porodicu

Čitaoče, dobrodošao na Flosalov blog! Cilj je da se ovde družimo svi zajedno i razmenjujemo iskustva, tako da je tvoje mišljenje uvek dobrodošlo, kao i ideje.

Flosal te poziva da budeš deo cvetne porodice tako što ćeš napraviti malu cvetnu oazu u svom domu, na balkonu ili u bašti. Time ne samo da ulepšavaš i oplemenjuješ svoj životni prostor, već i činiš dobro delo za saživot ljudi i biljaka. A ako već imaš svoju malu cvetnu idilu, budi slobodan da sa nama deliš savete i iskustva, pa nam se i fotografijom pohvali!

Posebno se obraćamo vama koji živite u sivim gradskim uslovima, obezbedite mali prostor gde će živeti vaše cveće, a mi smo spremni da vam svesrdno pomognemo da ono bude zdravo i razvijeno, i da vas svakodnevno usrećuje svojim bojama i oblicima.

Jer to je ono što cveće i bilje uopšte čini, usrećuje nas svojom ljupkošću i nežnošću, a svaku pažnju i ljubav bezuslovno vraća.

Na ovom blogu želimo da približimo cveće Vama, i vas cveću. Da vam ukažemo kako da i sami napravite vrt kao profesionalac u bilo kojim uslovima i da vam sugerišemo kako da vaše cveće i bilje bude zdravije.

Takođe smo tu da vas stručno i kreativno savetujemo, bodrimo i usmeravamo kad je gajenje cveća u pitanju.

Dragi cvetni čitaoče, dobrodošao, i nadamo se da ćemo te inspirisati da oko sebe stvoriš šareni mirisni raj!

S ljubavlju te pozdravlja Flosalova stručna ekipa aranžera, cvećara i inženjera koja će se truditi da ovde dobiješ sve željene savete, informacije i ideje!

What others say about this post? (0 Comments)

Leave a Comment